Nyheder   Forum   Afstemninger   Nyhedsarkiv   Indsend Nyhed
  Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Remember me
Lost Password?

Register now!
  Hoved Menu
Forsiden
Nyheder
  Indsend nyheder
  Arkiv
Forum
Weblinks
Vejledning / FAQ
Køb & Salg
  Søg
Advanced Search
  Hvem er online
20 bruger(e) er online (1 bruger(e) er i Nyheder)
Medlemmer: 0
Gæster: 20
mere...
 Server : Fremtiden 18-10-2016 20:59:10 
Tiden er kommet, hvor Amiga.dk står ved en skillevej. I lang tid har det primært været forum, der har været aktivt grundet manglende tid og interesse hos tidligere aktive medlemmer af redaktionen.

Desværre er årene løbet fra det system, som Amiga.dk kører på, og der bør overvejes en ny platform af sikkerhedshensyn. Derfor efterlyser vi ildsjæle, som er villige til at overtage driften af Amiga.dk - enten i nuværende form (med tilhørende sikkerhedsrisici) eller rykket over på en ny platform. Det kunne overvejes at lave en rent forumbaseret løsning, da det primært er det, brugerne kommer efter i dag.

Er der nogen/nogle derude, som er friske på at lægge sig i selen og forsøge at køre showet videre? I værste fald vil det ellers være nødvendigt at lukke siden, hvilket vi helst vil undgå. I så fald send en mail til webmaster@amiga.dk og lad os tage en snak om det.

Alle er velkomne til at hoppe i denne tråd på forum for at diskutere gode ideer. Skal der måske noget helt andet til end et webforum? Slack? Discord? Noget helt tredje? Giv lyd.

Med boing-farvet hilsen,
T2 (T1 og Trez)
Forfatter
Trez
1707 Læst |  
Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt
Kommentarerne er skribentens ansvar. Vi er ikke ansvarlige for indhold eller form.

Skribent Tråd
 JoaCHIP Skrevet:04-03-2018 14:57  Opdateret:04-03-2018 14:57
Lidt af en hjemmedreng
Medlem siden: 15-06-2004
Fra: Djævleøen
Indlæg: 49
 _RE Fremtiden
Jeg har testet Discord her på det sidste. Det minder ret meget om Slack, omend brugerne er yngre, og så kører den i sin egen dedikerede klient som tager en krig at starte op - selv med en temmeligt pumpet maskine og en SSD disk. Dens email notifications er også lidt sære, f.eks. får man af og til at vide at "du er blevet nævnt i denne kanal", men så var det bare en besked til @everyone. Så det er sådan lidt pøllet på mange måder i forhold til Slack om immervæk bare er en webside i en browser. Begge er egentlig bare IRC hvor man ikke selv kan vælge hvilken klient man gerne vil bruge. Slack er dog relativt moderne at se på (det er der nogen der går helt vildt meget op i).

Men uanset om man lader amiga.dk køre videre, skifter til slack, discord eller irc, så står vi nok lidt med samme problem: Hvordan får man lokket brugerne ud af facebook?

  Svar Skribent Skrevet   
   _RE Fremtiden nbache  19-03-2018 00:06