Nyheder   Forum   Afstemninger   Nyhedsarkiv   Indsend Nyhed
  Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Remember me
Lost Password?

Register now!
  Hoved Menu
Forsiden
Nyheder
  Indsend nyheder
  Arkiv
Forum
Weblinks
Vejledning / FAQ
Køb & Salg
  Søg
Advanced Search
  Hvem er online
15 bruger(e) er online (1 bruger(e) er i Nyheder)
Medlemmer: 0
Gæster: 15
mere...
 Server : Fremtiden 18-10-2016 20:59:10 
Tiden er kommet, hvor Amiga.dk står ved en skillevej. I lang tid har det primært været forum, der har været aktivt grundet manglende tid og interesse hos tidligere aktive medlemmer af redaktionen.

Desværre er årene løbet fra det system, som Amiga.dk kører på, og der bør overvejes en ny platform af sikkerhedshensyn. Derfor efterlyser vi ildsjæle, som er villige til at overtage driften af Amiga.dk - enten i nuværende form (med tilhørende sikkerhedsrisici) eller rykket over på en ny platform. Det kunne overvejes at lave en rent forumbaseret løsning, da det primært er det, brugerne kommer efter i dag.

Er der nogen/nogle derude, som er friske på at lægge sig i selen og forsøge at køre showet videre? I værste fald vil det ellers være nødvendigt at lukke siden, hvilket vi helst vil undgå. I så fald send en mail til webmaster@amiga.dk og lad os tage en snak om det.

Alle er velkomne til at hoppe i denne tråd på forum for at diskutere gode ideer. Skal der måske noget helt andet til end et webforum? Slack? Discord? Noget helt tredje? Giv lyd.

Med boing-farvet hilsen,
T2 (T1 og Trez)
Forfatter
Trez
1688 Læst |  
Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt
Kommentarerne er skribentens ansvar. Vi er ikke ansvarlige for indhold eller form.

Skribent Tråd
 nbache Skrevet:19-03-2018 00:06  Opdateret:19-03-2018 00:06
Jeg bor her
Medlem siden: 08-04-2003
Fra: Ørholm
Indlæg: 699
 _RE Fremtiden
@JoaCHIP:

Citat:
Discord [...] Dens email notifications er også lidt sære, f.eks. får man af og til at vide at "du er blevet nævnt i denne kanal", men så var det bare en besked til @everyone.
Vi brugte Slack inde på arbejde (de gør nok stadig, men jeg er lige gået på pension ). Jeg mener det var det samme der, men man kunne relativt nemt gå ind og slå den type notifikation fra. Mon ikke man kan det samme i Discord?

Ellers synes jeg da Slack fungerede rimeligt fornuftigt (set fra en almindelig bruger); jeg ved ikke noget om Discord.

Hilsen,

Niels