Nyheder   Forum   Afstemninger   Nyhedsarkiv   Indsend Nyhed
  Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Remember me
Lost Password?

Register now!
  Hoved Menu
Forsiden
Nyheder
  Indsend nyheder
  Arkiv
Forum
Weblinks
Vejledning / FAQ
Køb & Salg
  Søg
Advanced Search
  Hvem er online
19 bruger(e) er online (1 bruger(e) er i Nyheder)
Medlemmer: 0
Gæster: 19
mere...
 Amiganyt : Åbent Brev Til Amiga Inc. 18-03-2003 20:53:28 
Emanuel Mair har sendt et åbent brev til Amiga Inc., hvor han forsøger at redegøre for hvorfor Amiga bør undgå at binde AmigaOS til bestemte PPC-boards.

Man kan læse hans brev her.

Kort og godt argumenterer han for at man skal fjerne kravet om dongle samt certificering af forhandlere fra Amiga Inc.'s side, samt påpeger at de fleste brugere blot ønsker at kunne købe OSet uden kopibeskyttelse på eget ansvar.

Amiga Inc. har tidligere udtalt at det er for at garantere et højt kvalitetsniveau fra forhandlere både før og efter køb, samt forhindre piratkopiering af OSet.

Hvad mener I? Skal Amiga Inc. fortsætte deres nuværende kurs med høje krav til forhandlere og producenter for at give et højere samlet kvalitetsniveau, hvilket kan sørge for at Amiga er synonymt med kvalitet, eller skal der være mulighed for billigere hardware og potentiel dårligere service? Giv lyd i kommentarerne.
Forfatter
Trez
1554 Læst |  
Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt
Kommentarerne er skribentens ansvar. Vi er ikke ansvarlige for indhold eller form.

Skribent Tråd
 Desler Skrevet:19-03-2003 10:28  Opdateret:19-03-2003 10:28
Kigger bare forbi
Medlem siden: 18-03-2003
Fra:
Indlæg: 4
 Re: Åbent Brev Til Amiga Inc.
Jeg har aldrig forstået disse mennesker. Det er som om de lukker øjnene for det faktum at amiga.inc SELVFØLGELIG får en bid af kagen når eyetech sælger en AmigaOne. Det er det der er hele humlen med eyetechs licens.
Det er allerede blevet sagt at Aos 4.0 vil fungere på amigaer med kickstart og ppc acceleratorer, så de eneste platforme hvor bios donglen forhindrer brug er mac og fortrinsvist pegasos.
Så vidt jeg har set og læst er licensen til Aos4 aldrig blevet nægtet Genesi. Bill Buck drengen har vist kraftig interesse for Aos 4 i forums men har aldrig ville fortsætte forhandlingerne bag kulisserne. Det er min mening at hvis disse mennesker vil have Aos4 på andre platforme, så skal de kontakte disse platforme og få dem til at punge ud til licensen.

  Svar Skribent Skrevet   
   Re: Åbent Brev Til Amiga Inc. Snuden  19-03-2003 18:15